EFTERLEVANDEGUIDEN - ett samarbete mellan myndigheter för att göra det enklare för dig som förlorat någon nära

Efterlevandeguiden.se

OM EFTERLEVANDEGUIDEN

Efterlevandeguiden är till för att hjälpa efterlevande och stödjande personer, släkt och vänner med mera. Webbplatsen är oberoende och samlar det viktigaste som du behöver veta när en närstående dör, samlat på ett ställe.

Förbätta efterlevandeguiden

För att du som efterlevande ska få den hjälp och vägledning som du behöver, så arbetar vi hela tiden med att förbättra Efterlevandeguiden.se. Hör gärna av dig till oss om du har tankar om hur vi kan bli bättre, du vill klaga, ge beröm eller fråga om något.

Skicka ett meddelande till efterlevandeguiden.se

Broschyr att skriva ut

Det finns möjlighet att skriva ut varje sida på Efterlevandeguiden. Det gör du med webbläsarens utskriftsfunktion. Vi arbetar med att ta fram en kortfattad broschyr i pdf. Den kommer att ligga på efterlevandeguiden.se och vara enkel att skriva ut på en skrivare.

Tre myndigheter ansvarar för efterlevandeguiden

Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten har gemensamt tagit fram Efterlevandeguiden.se och ansvarar även för att informationen är riktig och neutral.

Innehållet i efterlevandeguiden är begränsat

Innehållet i guiden täcker kanske inte allt som gäller dig och din situation och därför hänvisar vi dig vidare till andra myndigheter som kan ge mer information. Har du personliga frågor eller frågor om just din situation bör du kontakta respektive myndighet.

Bra att veta

Det finns flera webbplatser än efterlevandeguiden.se som utvecklas i samverkan mellan myndigheter, organisationer och företag.

Hjälp oss förbättra efterlevandeguiden.se

När du lämnar en synpunkt eller en fråga till efterlevandeguiden.se sparar vi ditt meddelande. Vi sparar ditt för- och efternamn och din e-postadress om vi behöver svara på ditt meddelande. I annat fall raderas dina personuppgifter. Inga personuppgifter lämnas till tredje part.