EFTERLEVANDEGUIDEN - ett samarbete mellan myndigheter för att göra det enklare för dig som förlorat någon nära

Efterlevandeguiden.se

Hjälp oss bli bättre

För att samla allt du behöver veta när en närstående dör arbetar vi hela tiden med att förbättra Efterlevandeguiden.se. Vi är därför tacksamma om du skickar in dina synpunkter.

Vi tar emot dina synpunkter

För att du som efterlevande ska få den hjälp och vägledning som du behöver, så arbetar vi hela tiden med att förbättra Efterlevandeguiden.se. Hör gärna av dig till oss om du har tankar om hur vi kan bli bättre, du vill klaga eller ge beröm.

Skicka ett meddelande till Efterlevandeguiden.se

Om du har personliga frågor

Det finns ett begränsat innehåll och vi hänvisar dig vidare till mer information hos andra myndigheter. Har du personliga frågor eller frågor om just din situation bör du kontakta dem som är ansvariga för dina frågor.

Kontaktuppgifter till myndigheter och organisationer

Efterlevandeguiden.se kan inte skicka svar

Vi uppskattar att du kontaktar Efterlevandeguiden.se och går igenom alla meddelanden som kommer in. Tyvärr har vi inga möjligheter att besvara frågor och skicka svar.

SKICKA DINA SYNPUNKTER

När du skickar in synpunkter till efterlevandeguiden.se sparar vi ditt meddelande.

Om vi behöver ställa följdfrågor eller svara på ditt meddelande sparar vi ditt förnamn, efternamn och din e-postadress. I annat fall raderas dina personuppgifter. Inga personuppgifter lämnas till tredje part.

Som regel svarar inte efterlevandeguiden.se på personliga frågor.